Dimarts 16 de juliol de 2024

Imparables sobre rodes!

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

El Club Artístic Skating Cunit segueix brillant arreu on competeix. Fa només uns dies van proclamar-se campions d’Europa de la modalitat Quartet Sènior, en un torneig que es va celebrar a la ciutat de Lleida els dies 30 i 31 de juliol. Ara ja es preparen per conquerir el món, aquesta tardor al Campionat Mundial de Paraguai!

Ot Dalmau, Sergio Canales, Arnau Albiol i David Canyet, i l’entrenador Òscar Molins s’ha proclamat nous campions d’Europa de Patinatge Artístic, amb la modalitat Quartet Sènior. Els patinadors del club cunitenc participaven per primera vegada junts en un torneig europeu, però no van tenir gaire problema per imposar-se a l’equip italià, les vigents campiones del món, ni a la resta de contrincants. Com explica Òscar Molins, “l’execució va sortir exactament igual que els entrenaments” i el quartet va rebre puntuacions de fins a 9,9, una marca ben difícil d’aconseguir!

Curiosament, només uns minuts abans d’aconseguir aquest resultat, ni l’entrenador ni l’equip veien gaire clara la seva participació! Resulta que per garantir els protocols de seguretat Covid-19, es van plantejar uns horaris d’accés molt restringits… tant, que l’equip cunitenc va poder entrar al vestuari per començar a vestir-se i preparar-se molt pocs minuts abans de la seva actuació, “van haver de sortir directament a la pista, sense els cinc minuts que solem tenir per preparar-nos!“, explica l’entrenador. Tot i aquest petit ensurt, l’equip avança de forma imbatible cap al campionat mundial, que se celebrarà aquest mes d’octubre a Paraguai, “i lluitarem pel podi!

L’alegria de l’or europeu va ser encara més gran gràcies al fet que el públic va tornar a gaudir del patinatge en primera persona! Malgrat la limitada capacitat permesa a l’interior del pavelló de Lleida, aquesta vegada, familiars i amistats sí que van poder compartir la victòria de l’equip en directe.

El patinador cunitenc Pau García, a ritme de rècord

La comitiva cunitenca al Mundial de Patinatge de Paraguai també comptarà amb el patinador Pau García, que aquest juliol també es va proclamar Campió d’Espanya Sènior en la modalitat Lliure. Amb una puntuació de rècord, 280,76 punts, i superant els resultats de l’actual campió del món d’aquesta disciplina, Pau García ha aconseguit coronar-se campió d’Espanya en totes les categories per edats, a les quals ha participat.

 

Text: Ajuntament de Cunit

Fotos: Cedides

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Ves al contingut