Divendres 24 de maig de 2024

El còmic Guillem Estadella, guanyador als Premis TeatreBarcelona 2021 amb “Quin Pollastre”

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Un dels guardons de la quarta edició dels Premis TeatreBarcelona, que s’han lliurat la primera setmana d’octubre, es dirigeix cap a Cunit! Es tracta del reconeixement al Millor espectacle còmic, que ha guanyat Guillem Estadella amb el xou Quin pollastre. L’enhorabona!

Guillem Estadella, “una persona que sempre està contenta!“. Així van presentar el creador de l’espectacle Quin pollastre, a la gala de lliurament dels Premis TeatreBarcelona 2021  (a partir del minut 29:51), el passat 6 d’octubre. I té motius per estar content, ja que compartia nominacions amb humoristes de la talla de Charlie Pee o Carlos Latre.

El còmic cunitenc assegura que aquest reconeixement ha estat “una grata sorpresa i, sobretot, una recompensa anímica i moral. D’alguna manera, el karma ens ha premiat per haver apostat en un moment tan difícil per estrenar un espectacle nou. El teníem ja a punt quan va començar la pandèmia amb les restriccions, confinaments, persones a les UCI… Negror absoluta. Finalment, vam creure que era necessari tirar-lo endavant!“.

El premi arriba després d’un estiu ben intens, amb una cinquantena d’actuacions per tota Catalunya. “A més, durant aquesta època de pandèmia, l’esforç de fer comèdia ha estat el triple o el quàdruple: gent amb mascareta, distància… semblava una barrera molt gran per poder connectar amb la gent! Però tot i aquestes mesures i impediments físics hem arribat a la gent, s’ha emocionat i ha rigut, i això ja és una recompensa meravellosa!“.

La notícia del guardó va arribar just el dia abans de l’estrena de l’espectacle al Jove Teatre Regina, on Quin pollastre! es podrà veure un dijous al mes.

 

Humor cunitenc

A Cunit, aquest estiu hi hem tingut una bona dosi d’humor, amb Quin pollastre!. L’espectacle guanyador dels premis TeatreBarcelona es va poder veure a la festa major d’estiu. A més, el Guillem Estadella va presentar Pollotour 2021 en la primera edició del cicle cultural Nits vora el mar, un espectacle còmic amb els millors acudits dels seus espectacles anteriors.

 

Text: Ajuntament de Cunit
Fotos: Pau Riba

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content