Dimarts 16 de juliol de 2024

Brisa marina i espectacles a la llum de la lluna

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Aquest estiu s’estrena un nou cicle cultural, a Cunit. En un emplaçament tan magnífic com el passeig marítim, la primera edició de Nits vora el mar ofereix actuacions diverses de música, màgia i humor els divendres 2, 16, 23 i 30 de juliol. Us presentem els artistes!

2 de juliol, versions de totes les èpoques amb D-Covers

El concert inaugural d’aquesta primera edició de Nits vora el mar serà a càrrec del quartet del Maresme D-Covers. Versionen des dels clàssics universals dels anys 70 i 80 fins al rock català actual, passant per la movida madrileña i els ritmes llatins.

Enguany la banda de versions celebra els seus 15 anys a sobre els escenaris i, per celebrar-ho, han fet alguns canvis al seu repertori habitual! Han tocat diverses vegades a la fira Temps de Vi, de Vilanova i la Geltrú, i l’any 2018 van posar música a la popular Baixada de l’Àliga, a la festa major de Santa Tecla de Tarragona.

El guitarrista i vocalista de D-Covers, Carlos Arnau, comprèn que per al públic de vegades costa no aixecar-se de la cadira: “és el caràcter que tenim aquí, que ens agrada la festa!”. Anima que piquem de peus i mans. O bé, que ens relaxem amb les ones, des d’aquesta ubicació privilegiada.

 

16 de juliol, màgia amb Jordi Pota

Possiblement, Jordi Pota us soni del programa de TV3 Tot es mou! Amb l’espectacle No hi ha demà, el mag ens convida a viure l’aquí i l’ara“L’únic bo que ens ha portat aquesta pandèmia és aprendre a valorar més el moment present”, explica Jordi Pota.

Sempre en clau d’humor i sense perdre de vista el concepte del present, l’espectacle No hi ha demà és un recull dels seus millors i més impactants trucs de màgia. Amb el xou a punt d’estrenar-se, assegura que han prioritzat per garantir la interacció del públic de manera segura i sense risc. Així que si us agrada veure la màgia de ben a prop, poseu-vos bé la mascareta i cap a l’escenari, quan demani ajudant!

 

23 de juliol, rock fusió amb Bocamolls

Des del 2017, aquest quartet de versions rockeres són l’alter ego festiu dels Big Mouthers (bocamolls, en anglès). Els dos grups estan formats pel Nacho (vocalista), el Jordi (guitarra), Òscar (bateria) i l’Ivan (baix): mateixos membres, mateix amor pel rock, però amb ritmes ben diferents! L’estil de Bocamolls és agafar qualsevol tema dels anys 70 i 80, actualitat, pop, dance, música electrònica, i el que convingui, i porta-lo al terreny del rock&roll!

L’Ivan Fusté, el baixista de Bocamolls, anima el públic a fer soroll i demostrar que s’ho estan passant: “si no hi ha interacció amb el públic, ens sentim com si estiguéssim en un càsting!”. Ja sigui amb el cul a la cadira o mantenint la distància de seguretat, sempre hi ha parts del cos que es poden moure al ritme de la música!

 

30 de juliol, humor amb Guillem Estadella

El protagonista de l’última nit no necessita presentació! L’humorista cunitenc Guillem Estadella ens presentarà el monòleg Pollotour 2021: “els greatest hits, el millor del millor! Un popurri dels espectacles Estoy madurando i Quin pollastre!, i alguna sorpresa més!”, avança l’humorista. I amb col·laboracions de companys i companyes, que encara no es poden desvetllar…

D’altra banda, divendres 9 de juliol (22.30 h, plaça del Casal, amb reserva prèvia) el còmic cunitenc oferirà l’espectacle Quin pollastre! Un monòleg amb un parell d’ous!“, dins de la programació de la festa major de Cunit. Una bona sessió de teràpia per enriure’s dels problemes!

 

L’entrada de tots els espectacles és gratuïta, però cal reserva prèvia acostant-se a l’Oficina de Turisme de Cunit (de dimarts a dissabte de 10 h a 14 h) o per correu electrònic.

Text: Ajuntament de Cunit

Fotos: Cedides

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Ves al contingut