Dijous 23 de maig de 2024

Tardor a la Biblioteca i al Casal

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

La Biblioteca reprèn les activitats culturals aquest trimestre amb moltes ganes i il·lusió, convidant a les famílies a participar en les activitats que es realitzaran:  actes per adults i  un gran ventalls d’activitats per als infants, tot garantint les mesures de seguretat.

Es reactiven doncs activitats com espectacles de petit format, contes, concidint amb l’arribada de la tardor i també en dos escenaris. La novetat és que hi haurà activitats que es realitzaran com sempre a la Bibioteca Marta Mata, però també en el nou escenari del Teatre Municipal del Casal. Un emplaçament que ha estat renovat i que compta fins al desembre amb una cartelera d’obres de teatre.

Atès que l’aforament de la Biblioteca és limitat, des de la Regidoria de Cultura, s’han programat algunes d’aquestes activitats al teatre del Casal, per tal que puguin accedir un major nombre de persones i que les famílies gaudeixin d’aquests espectacles.

Montse Cámara, regidora de Cultura i Festes, manifesta que valoro molt positivament poder tornar a programar  les activitats culturals que fins el moment havien quedat aturades per la pandèmia. Cal assenyalar que la cultura és segura i volem que les famílies puguin tornar a gaudir de les activitats que sempre han caracteritzat a la Biblioteca Marta Mata”.

Per assistir a les activitats és necessari realitzar inscripció prèvia:

  • Per a les activitats que es realitzaran a la Biblioteca es pot fer adreçant-se personalment, trucant al 977674884 o enviant un correu electrònic a biblioteca@cunit.cat.
  • Per als espectacles que es faran al teatre del Casal Municipal, les inscripcions es realitzaran al mateix Casal una setmana abans de l’activitat. De dilluns a divendres de 16 a 21h.

Podeu consultar totes les activitats de la Biblioteca a través de les xarxes socials:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content