Dijous 23 de maig de 2024

Obre les portes el CFB Marc Bartra a Cunit!

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Aquest proper dimecres dia 1 de setembre, la nouvinguda escola de futbol CFB Marc Bartra obrirà les portes per a iniciar la seva primera temporada a Cunit.
Arrenca després d’un estiu que l’organització considera molt exitós: al juliol, una trentena d’infants van participar a la 8a edició del Campus Marc Bartra, que se celebrava  a Cunit per primera vegada, i vint-i-cinc nens més han participat en les tecnificacions organitzades durant aquest mes d’agost. L’obertura de les portes de l’escola i començar la primera temporada del CFB Marc Bartra a Cunit, que serà de setembre a juny, suposa una nova aventura.

Aquesta primera temporada, permetrà a nens i nenes de la població gaudir de la pràctica esportiva, al  mateix temps que coneguin noves amistats i puguin rebre una educació integral. Com explica el coordiador de l’Escola, Roger, Clarà, “l’objectiu no és només millorar en el futbol, sinó també l’adquisició d’uns valors prosocials i adequats al dia a dia de la societat”.

L’escola es compon de diferents equips de futbol, formats per infants d’entre 3 i 16 anys, que entrenaran durant la setmana i els caps de setmana participaran en diferents lligues i competicions federades. Durant aquest primer mes de setembre, els entrenaments seran a porta oberta, i per tant, totes les persones interessades a formar part del club s’hi poden acostar sense compromís. Es recomana, però, reservar la seva plaça amb antelació per a tal de garantir una bona qualitat per part del club. Per a més informació, cal adreçar-se al coordinador de l’escola, Roger Clarà,  al telèfon 630 16 33 90.

 

Text: Ajuntament de Cunit

Fotos: Cedides

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content