Divendres 24 de maig de 2024

Seguint els passos de Marc Bartra des de Cunit

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

El futbol base, de la mà de l’esportista professional Marc Bartra, ha aterrat a Cunit amb èxit! Del 12 al 16 de juliol se celebra al Camp Municipal el Campus d’estiu, i ben aviat obrirà les portes l’escola del Club de Futbol Base Marc Bartra!

Des de fa vora vuit anys, els nens i nenes del Baix Penedès poden aprendre a jugar a futbol seguint les tècniques d’un dels seus ídols futbolístics més estimats: el jugador Marc Bartra, exblaugrana i actual jugador del Real Betis Balompié. Tot va començar a Sant Jaume dels Domenys, poble de naixement del futbolista, on es va obrir per primera vegada l’Escola de Futbol Base Marc Bartra. El centre treballa amb metodologia pròpia, de llarga trajectòria, i amb el suport de clubs d’alt nivell.

Cada juliol, el club organitza el seu Campus d’estiu, que s’ha anat estenent per diversos municipis del Baix i l’Alt Penedès i enguany ha arribat per primera vegada a Cunit! Malgrat la situació sanitària actual, gairebé una trentena de nens, repartits en quatre equips i amb un entrenador cada grup, gaudeixen d’una intensa setmana de futbol, jocs de taula i activitats aquàtiques. El reclam és millorar el joc, seguint la metodologia que ha fet del Marc Bartra el futbolista professional que és actualment, però l’objectiu és passar-s’ho bé!

El jugador ja ha començat els entrenaments amb el Betis i actualment es troba a Suïssa, on l’equip andalús disputarà diversos partits de pretemporada, però saludarà i respondrà preguntes dels participants del Campus, a través d’una videoconferència.

 

L’Escola del Club MB a Cunit

Aquest setembre obrirà les portes una nova seu, a Cunit, de l’Escola del Club Futbol Base Marc Bartra, a les instal·lacions esportives municipals. Les inscripcions ja estan obertes, per preparar  els equips de les diverses categories, de cara a les competicions que arrenquen a l’octubre. Els equips d’infants de 4 a 12 anys són mixtes, i a partir d’aquesta edat, es conformen els equips masculins i femenins per separat.

A principis d’estiu es van organitzar diverses jornades de portes obertes a l’Escola per conèixer millor el projecte, que estarà coordinat per Roger Clarà i dirigit per Eric Bartra. Les dades de contacte i informació del club són el telèfon 630 16 33 90 i el correu electrònic: futbolbasemb@gmail.com .

 

Text: Ajuntament de Cunit

Fotos: Cedides (David Montaner)

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content