Divendres 24 de maig de 2024

FesHumor Cunit: comèdia sense convencionalismes!

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Després de dos anys, aquest agost tornarà a celebrar-se el FesHumor Cunit. En aquesta ocasió, l’emplaçament passa a ser la plaça Jaume Vidal,  tocant a l’Espai Jove i al Casal de la Gent Gran. També caldrà invitació prèvia, que es pot aconseguir a través del web Entradium.com.

Tot va començar l’any 2015 amb un modest concurs de monòlegs, al Casal Municipal. Sis edicions després, humoristes, artistes i tot de referents del món de la comèdia han visitat Cunit per fer riure el públic, tant local com visitant. El FesHumor – Festival de l’Humor de Cunit no es va poder celebrar l’any 2020, però enguany torna amb il·lusió i una programació de luxe.

Es presenta amb una imatge gràfica ben irreverent, que fuig del cartell “típic i tòpic” del micròfon davant d’una paret de totxanes, alhora que reivindica l’humor escatològic, que es pot dir que és universal. “I que, al final, ho petarem!“, assegura l’humorista cunitenc Guillem Estadella. Des dels inicis del festival, el còmic organitza el FesHumor juntament amb la Júlia Figuerola, i enguany se’ls hi ha sumat l‘Aleix Figueres.

Julen Axpe, Borja Nicolau, Sara Escudero, Victor Parrado i el popular actor Quim Masferrer, amb l’espectacle La Bona Gent, són alguns dels humoristes que passaran per la nova edició del festival, que arrenca el dijous 5 d’agost, amb la gala d’obertura, i s’allargarà fins diumenge dia 8.

La programació sencera i els enllaços per sol·licitar les invitacions, en aquesta notícia.

 

Varietat i nous formats

El FesHumor Cunit aposta per espectacles innovadors i per la paritat i la barreja, en la seva programació. El còmic Guillem Estadella reconeix que “el món de la comèdia és un sector antiquat  i cal facilitar el pas a les noves fornades d’humoristes, que són més igualitàries, més conscienciades i menys ‘cunyades’“.

Una de les propostes de la programació d’enguany és l’espectacle Furgonólogo, a càrrec de Julen Axpe i Borja Nicolau. La voluntat dels còmics és acostar l’humor a tot arreu on pugui arribar la seva furgoneta: aparcar, muntar l’escenari i fer riure!

I, el darrer dia, un impro show tancarà el FesHumor 2021. Es tracta d’un espectacle d’improvisació, en el qual els actors i les actrius no tenen un guió preparat, sinó que s’inventen escenes al moment, segons les propostes del públic, i es produeixen situacions tant enginyoses com surrealistes. Evidentment, cada sessió és absolutament única i irrepetible!

Text: Ajuntament de Cunit

Fotos: Cedides

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content