Dissabte 22 de juny de 2024

Obertes les inscripcions a les activitats formatives per a entitats i associacions

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

L’Ajuntament de Cunit organitza una nova edició de la formació  adreçada a les entitats i associacions del municipi.   

Per aquest any, hem programat dos cursos en línia:

  • Com gestionar la meva entitat” que es farà els dies 6,11 i 18 de novembre
  • Com millorar el treball associatiu. Eines per al teletreball i la dinamització de reunions virtuals”, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre.

El curs  “Com gestionar la meva entitat” està adreçada a membres d’entitats sense ànim de lucre de Cunit que vulguin introduir-se, millorar i aprofundir la gestió integral de l’entitat.

Els continguts que es tractaran seran els següents: Marc legal i fiscal a les associacions, comunicació i màrqueting, captació de fons, i la gestió de les persones en les entitats.

El curs es farà en 3 sessions en videoconferència a través de la plataforma Zoom, els dies 6,11 i 18  de 18 a 20 h.

La següent activitat formativa programada tractarà sobre “Com millorar el treball associatiu. Eines per al teletreball i la dinamització de reunions virtuals” per tal  d’aprendre aplicacions que permetin coordinar equips de treball en un context de teletreball, i també aplicacions per a generar i dinamitzar reunions virtuals.

 Aquest curs  tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre de 18 a 20 hores.

L’acció formativa s’emmarca en els serveis que ofereix  la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament i que pretén donar eines i recursos que ajudin a enfortir les associacions, responent a la demanda manifestada per aquelles entitats que van respondre l’enquesta sobre necessitats i interessos formatius realitzada el passat mes d’abril.

Per fer les inscripcions cal enviar un correu a participacio@cunit.cat, amb el nom de l’entitat,  de les persones que voleu inscriure-us, amb els respectius telèfons i correus electrònics.

Les places són gratuïtes i limitades.

Més informació: 977 67 72 92 i 977 67 40 80 (ext. 310)

L’entrada Obertes les inscripcions a les activitats formatives per a entitats i associacions ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content