Dijous 23 de maig de 2024

Lolo, el titella albí de la Rat Cebrian i Cat Rock, visitarà Cunit

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

El divendres 10 de setembre a la tarda, a la  plaça del Casal s’hi farà l’espectacle Cat Rock en Família. La contacontes Rat Cebrián explicarà les aventures del Lolo, un nen amb albinisme, mentre la banda de versions Cat Rock tocarà alguns dels temes més coneguts de la música pop-rock catalana. Diversió per a tots els públics!

Poques minories són protagonistes de contes infantils, però l’espectacle Lolo, on ets?  trenca amb les convencions i ho fa amb convicció. El protagonista és un nen amb albinisme, que va a la platja Llarga de Tarragona amb els seus pares. La narració es combina amb gairebé una vintena de temes musicals de bandes catalanes com Txarango, Els Pets o Jaume Sisa, que encaixen en el conte de titelles sense haver retocat cap paraula de la cançó!

És un format del qual en gaudeixen persones de totes les edats, vinguin amb canalla o no“, explica la contacontes i actriu Rat Cebrián, “i a nosaltres, com més el fem, més ens agrada!“.

L’espectacle, que gira des del 2019 i a Cunit es representarà per 25a vegada, s’havia plantejat perquè hi hagués molta interacció amb el públic. “Abans de la pandèmia, llençàvem una gran pilota de platja al públic i s’havia d’impedir que toqués el terra. Ara, la pilota ha de ser imaginària”, diu la narradora. Això no obstant, amb enginy i garantint la seguretat, l’espectacle promet moltes altres sorpreses!

Un espectacle de detalls

Sobre l’escenari, cada element està pensant per transportar el públic a la  platja. La dissenyadora Viki Tomàs va crear tot de vestits que recorden les típiques ombrel·les, de ratlles blanques i d’algun color. A més, la narradora del conte vesteix una piscina inflable! Les imatges del decorat són de l’il·lustrador Armand.

 

Text: Ajuntament de Cunit

Fotos: Cedides

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content