Dissabte 22 de juny de 2024

Cunit estrena Teatre Municipal

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

L’ajuntament de Cunit estrena la Sala del Casal com a Teatre Municipal gràcies a una adequació de l’espai que s’ha fet de manera progressiva.

I ho fa amb una programació pel darrer trimestre d’aquest any, que donarà el tret de sortida el 25 de setembre amb la representació “La Taverna dels Còmics”, de la companyia del Talión.

Aquesta primera obra de teatre és una representació àgil i divertida, un espectacle que ja han vist en altres indrets del país i que tindrà un preu únic de 4€.

A aquest li seguirà, el dissabte 16 d’octubre, la companyia Livelai que ens portarà “Menuda noche“, una comèdia atractiva i d’humor, a un preu de 7€.

D’altra banda, el 27 de novembre, i coincidint amb la commemoració del 25N Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, la Pamela Palenciano oferirà el monòleg “No solo duelen los golpes“, un discurs ple de reflexions, a un preu de 7€.

I per posar fi a la temporada, el dia 4 de desembre arriba la Cia. Absents amb una comèdia simpàtica i entretinguda, propera, que a mesura que avança es va entrellaçant amb situacions dramàtiques, “Dos més Dos”, a un preu de 7€.

Les entrades estaran a la venda al taulell del Casal Municipal. Es podran adquirir fins a dues hores abans de l’inici de cada espectacle, o bé per telèfon (977675978) i fent un pagament en línia després.

L’horari d’atenció i d’informació és de dilluns a divendres de 16:00 a 21:00 h.

Ja es pot consultar el programa de mà fent click aquí.

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content