Dijous 23 de maig de 2024

El CF Cunit, nou equip de Tercera Catalana!

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Tot i que els resultats d’algun dels darrers partits de la temporada van fer patir una mica… el CF Cunit s’ha proclamat el campió del grup 24 de Quarta Catalana i ha pujat directament de categoria: és nou equip de Tercera Catalana! La celebració de l’ascens amb l’afició, però, queda pendent!

El nou disseny de l’equipació, que recorda a la samarreta dels inicis, ha dut sort a l’equip cunitenc de futbol durant aquesta temporada! El 18 de juliol va ser una jornada decisiva per l’ascens del CF Cunit, malgrat que ja res depenia del club, sinó del resultat del partit Unió Esportiva Creixell- FC  Perafort. Així que tot l’equip cunitenc va anar cap a Creixell a presenciar-ho en directe! La presidenta del CF Cunit, Maria Vinyet Reverté, recorda aquell partit d’una manera molt especial: l’afició creixellenca va celebrar més el títol del CF Cunit que la victòria del seu propi equip!

Per la situació sanitària, encara no s’ha fet cap acte públic de celebració de l’ascens, però de ben segur que s’intentarà fer aviat. L’equip sí que ho va celebrar amb un aperitiu, on es van lliurar unes petites copes de campions! Maria Vinyet Reverté reconeix l’esforç de totes les persones que s’hi han implicat durant tota la temporada, i dedica una menció especial als primer i segon entrenadors, Zigor i Quique, a tot l’equip tècnic i a l’Ajuntament de Cunit, per la seva col·laboració i cessió de les instal·lacions esportives.

 

Equip de Tercera Catalana

Una trentena de jugadors estan interessats a defensar els colors del Cunit, en aquesta nova categoria. El CF Cunit estrenarà la temporada 2021/22 el 19 de setembre, amb un partit contra el Segur de Calafell! Encara no està clar si hi haurà mesures que afectin l’assistència de públic als partits, però el club ja ha començat la campanya de captació de socis/es. Actualment, segons explica la presidenta del CF Cunit, Maria Vinyet Reverté, els entrenaments de pretemporada es fan a porta tancada, però es desitja que ben aviat es pugui tornar a la normalitat.

Text: Ajuntament de Cunit

Fotos: Cedides

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content