Dijous 23 de maig de 2024

Cunit, des d’una mirada daliniana

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Fins al 30 de setembre, el Casal Municipal acull l’exposició ‘Mirades dalinianes’, un recull de pintures d’indrets emblemàtics de Cunit on l’autor, José Alcaraz, ha incorporat elements propis de les obres de Salvador Dalí!

El cunitenc José Alcaraz, apassionat de la pintura des de fa molts anys, pot dir que va conèixer a Salvador Dalí en persona. Alcaraz va aprendre a pintar a l’Hospitalet de Llobregat, on va néixer. Qui l’ensenyava era un pintor amic del geni de Cadaqués i el va convidar a la inauguració del Museu Dalí de Figueres, l’any 1974, on va conèixer el protagonista.

El carisma de Salvador Dalí el va inspirar i, sovint, les seves obres són un homenatge explícit a Dalí. Actualment, fins a finals de setembre, exposa al Casal Municipal una col·lecció de pintures de paisatges i indrets emblemàtics de Cunit, incorporant-hi elements característics de la pintura daliniana. Els sabeu reconèixer?

A Cunit, on hi resideix des de fa 14 anys, José Alcaraz també és conegut per ser professor de pintura. Tot just, la tercera setmana de setembre comencen les classes que imparteix al Casal Municipal, els dilluns i els dijous!

Text i fotos: Ajuntament de Cunit

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content