Divendres 24 de maig de 2024

El govern municipal considera el PDU l’oportunitat per definir el Cunit del futur

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

El Govern de la Generalitat de Catalunya va anunciar ahir tarda que revisarà el planejament de 41 municipis litorals per reduir les noves construccions i protegir el paisatge. Cunit forma part dels 41 municipis dins del Pla director urbanístic (PDU) de revisió de sòls no sostenibles del litoral de Malgrat de Mar a Alcanar.

L’equip de govern municipal rep positivament aquesta notícia que es considera una oportunitat per a aconseguir comptar amb un planejament municipal actualitzat i també amb garanties de futur per a continuar construint un model de poble sostenible i amb una major qualitat de vida.

Segons el govern municipal “volem liderar aquesta revisió, ja tenim damunt de la taula el POUM i poder fer-ho colze a colze amb la Generalitat ens permet establir el model de poble que volem per Cunit i en el qual s’hi visqui, es respecti el nostre patrimoni natural, un municipi que generi oportunitats laborals i que tingui una enconomia local activa”.

El govern de Cunit té clar que “els paràmetres de 2006 no són els actuals i per això ens posem des d’ara mateix a disposició de la Generalitat per començar a dibuixar la millor proposta pel futur de Cunit”.

 

 

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content