Dimarts 16 de juliol de 2024

Darrers dies per presentar propostes als Pressupostos Participatius

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Divendres 25 de juny acaba el termini de presentació   

Divendres, 25 de juny  es tancarà el període de presentació de les propostes als Pressupostos Participatius 2021/22 dotats amb 130.000 €,  que es destinen a projectes d’inversió que proposi  la ciutadania i les entitats de Cunit i que finalment siguin escollits per votació popular.

Decidim Cunit

Des del 28 de maig està obert  el període de presentació de propostes que es recullen en la plataforma digital de participació ciutadana Decidim Cunit, mitjançant la presentació en línia, amb formularis en paper a través del registre d’entrada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC)  i també a través dels que van ser lliurats en els espais de trobada i de dinamització que s’han realitzat els dies 2, 7,9,14 I 17 de juny.

Del 28  de juny al 3 de setembre tindrà lloc la fase de valoració tècnica de les propostes i la validació per la Comissió de Presssupostos participatius. En aquesta fase,  l’equip tècnic municipal analitzarà totes les propostes presentades, comprovant si reuneixen les condicions determinades en les bases reguladores del procés de pressupostos participatius,  i valorant condicionants tècnics per a la seva execució i d’altres com el cost que no pot ser superior a 65.000 €.

En aquests moments ja hi ha 64 propostes introduïdes a la plataforma Decidim Cunit.    Podeu consultar-les, i si esteu registrats,  adherir-vos a les propostes que considereu més interessants i/o necessàries , així com comentar-les.

Si no us heu registrat al Decidim Cunit, podeu fer-ho aquí.  

 

 

 

 

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Ves al contingut