Dijous 23 de maig de 2024

El futbol, en benefici dels valors i de la infància

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Els dies 4 i 5 de desembre, cap de setmana del pont, se celebra la primera edició de la Copa Valors – Vila de Cunit, organitzada pel CFB Marc Bartra, que té una seu al municipi des d’aquest estiu. Serà un torneig especial, en què la quantitat de gols que marquin els equips participants no serà el més important!

El respecte per l’equip rival, l’educació, el positivisme  i la solidaritat seran reconeguts i premiats a la primera edició de la Copa Valors – Vila de Cunit, que se celebra aquest cap de setmana. Es tracta d’una iniciativa del Club de Futbol Base Marc Bartra, amb el suport de l’Ajuntament de Cunit. I és que, a més dels trofeus als tres primers classificats i medalles per la participació, en aquest torneig hi haurà un quart premi que s’emportarà l’equip que demostri que té els valors més positius!

És el trofeu al qual donem més importància“, explica Roger Clarà, coordinador de l’escola de futbol base a Cunit. Aquest reconeixement es valorarà a través de diversos ítems, com el comportament dels jugadors i jugadores, al camp i a fora, però també dels entrenadors i dels familiars. “Valorarem les actituds positives: el companyerisme entre equips, les consignes i indicacions de l’equip tècnic, la forma d’animar dels pares i mares, tant al propi equip com als rivals. Que no se surti només a guanyar, sinó que es demostri respecte“. Per tant, la implicació de tot l’equip és imprescindible!

En aquesta edició hi participaran vint equips, d’infants d’entre 8 i 12 anys. Del CFB Marc Bartra a Cunit hi participaran dos equips, i també de les seus que l’escola de futbol té a Banyeres del Penedès i a Vilafranca. Hi assistiran altres equips de municipis del Penedès i del Garraf.

 

Recollida de joguines per Nadal

Els valors i la solidaritat del torneig també afectaran positivament al conjunt de la ciutadania cunitenca. Durant els dies del torneig, a l’entrada de les instal·lacions esportives la Creu Roja de Calafell-Cunit muntarà una parada, on recolliran joguines noves o en bon estat, que es donaran a infants en situacions vulnerables. Una bona aportació al recapte de joguines donarà punts als equips participants per a la Copa Valors, però tothom que ho desitgi pot apropar-s’hi a deixar regals.

Els requisits són que les joguines siguin no sexistes i no bèl·liques. La iniciativa forma part de la campanya Cap Nen Sense Joguina, que realitza la Creu Roja des de fa anys.

 

Text: Cunit Informa
Fotos: Cedides

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content