Dimarts 16 de juliol de 2024

Sentir-se artista de circ per un dia!

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Com pràcticament cada any, el Circ Raluy Legacy fa parada a la costa del Penedès! Del 29 de juliol al 8 d’agost, un dels circs més populars del país plantarà la seva carpa a l’esplanada de davant l’estació de trens.

Espectacles d’acrobàcies, màgia i humor que, enguany, els cunitencs i cunitenques podran viure de ben a prop amb les visites guiades que coorganitzen el Circ i l’Ajuntament de Cunit!

Poques persones són tan adients com la Niedziela Raluy, quarta generació d’artistes de la família Raluy, per explicar-nos com és la vida al circ! Els dies 30 de juliol i 3, 5 i 6 d’agost, les persones que s’inscriguin als tallers i visites a les instal·lacions del circ tindran el privilegi d’escoltar la seva experiència i de viure-la en primera persona. Amb poc més d’una hora, es podrà descobrir tot allò que ningú veu (ni imagina) que hi passa, entre funció i funció.

La Niedziela Raluy ens avança que la visita passarà per algunes de les caravanes i camions més emblemàtiques del circ, com la cafeteria, que data del 1927, la biblioteca, l’hotel o els mítics camerinos dels artistes! Tot plegat, forma part de les instal·lacions del circ una col·lecció de més de quaranta vehicles, alguns dels quals tenen vora cent anys! Les explicacions i anècdotes de ben que segur que interessaran al públic de qualsevol edat. Impossible d’avorrir-se!

I un cop descoberta la història del Raluy, serà hora de passar a l’acció! Des del backstage la part de darrere de l’escenari on els artistes acaben de preparar-se per a sortir a escena, les persones participants en la visita creuran la cortina com si realment fossin artistes de circ! Un cop a la pista, veuran de ben a prop l’assaig d’alguns números de circ, per part d’artistes que no aniran ni maquillats ni vestits per a l’espectacle. Una forma diferent de veure un espectacle de circ, que serà encara més especial quan a la funció s’hi sumin els llums, la música i tot el vestuari!

 

Que ningú es quedi sense circ!

El títol Todo (lo)cura representa un joc de paraules que defineix l’espectacle en sí: màgia, acrobàcies, bogeria i molt bon humor, elements que tot ho curen. Formen l’elenc professionals procedents de molts països d’arreu del món, i destaca la incorporació dels germans Cedeño, arribats directament des d’Equador i responsables d’alguns dels números d’acrobàcies i de malabarismes amb els peus, més increïbles del xou!

Per tal que el màxim de persones puguin gaudir d’aquesta medicina, enguany el Circ Raluy Legacy ofereix molts descomptes, especialment adreçats a les persones que ho tenen més difícil. Enguany, els descomptes en el preu de les entrades són més alts que mai! Per a famílies nombroses i monoparentals, estudiants, persones jubilades o amb discapacitat s’ofereix el descompte Happy Friday, amb un descompte de fins al 50%, i els dijous és el Dia de l’espectador per a tothom!

 

 

Text: Ajuntament de Cunit

Fotos: Circ Raluy Legacy

 

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Ves al contingut