Dissabte 22 de juny de 2024

La Casa de Andalucía de Cunit celebra 18 anys!

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Amb totes les invitacions esgotades, La Casa de Andalucía de Cunit celebrarà la majoria d’edat, aquest dissabte al Casal Municipal. Després de gairebé dos anys sense pràcticament poder assajar ni actuar, un cop més portaran el ball i la música flamenca a l’escenari.

La Casa de Andalucía de Cunit presenta una programació musical i de ball ben completa, per celebrar els seus primers divuit anys de vida! A partir de les 18 hores, el Cuadro de Baile de la Casa de Andalucía del Garraf; el Coro Rociero Sueño Andaluz de la Casa de Andalucía de Cunit, amb Javier García a la guitarra; la bailaroa María Plantón; el tenor Roger Reyes; el guitarrista Daniel Candel i el cantaor Cristian Cosano. Un gran selecció d’artistes per tornar a engegar la maquinària, després de l’aturada d’aquests darrers mesos, a causa de la pandèmia.

Durant la seva trajectòria, l’entitat folklòrica sempre ha estat molt activa. A Cunit, hi organitza i participa en moltes tradicions d’arrels andaluses, com el Dia d’Andalusia (el 28 de febrer), les Cruces de Mayo, la Feria de Abril o el Rocío. També participen habitualment en altres activitats populars i ciutadanes, com el Dia de la dona (8 de març) o a la cantada nadales a les residències de gent gran.

 

Més participació!

La presidenta de La Casa de Andalucía de Cunit, María del Valle del Pino, lamenta que després de la pandèmia la participació s’ha reduït una mica i anima els cunitencs i cunitenques a acostar-s’hi, si es volen divertir i passar-ho bé.

Per contactar amb l’entitat podeu apropar-vos a l’Espai Associatiu, on els dimarts (19 a 21 h) hi assaja la coral i els divendres (16 a 18 h) s’hi ensenya ball de sevillanes. Una altra via de contacte és el correu electrònic casaandaluciacunit@hotmail.com.

 

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content