Dijous 23 de maig de 2024

Cunit no s’oblida del seu Carnaval!

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

El Carnaval de Cunit és una de les festes més exuberants i aplaudides de la Costa Daurada. Carrosses i comparses del territori volen participar a la Rua de comparses i carrosses, i persones de molts llocs visiten la població per gaudir-ne!

Amb motiu de la pandèmia, enguany tampoc se celebraran els actes festius multitudinaris, però del 21 de febrer al 3 de març serà Carnaval i a Cunit s’ha de notar!

L’any que, el Carnaval de Cunit tornarà amb el seu màxim esplendor!“, augura la presidenta de la Coordinadora de Carrosses i Comparses del Carnaval de Cunit, Rocío Arteaga. De forma unànime, les Comparses i Carrosses de Cunit van acordar, al mes de novembre, que aquest no es farien actes com la Rua, la Batalla de Coreos ni la festa nocturna. “D’una banda, teníem la incertesa de com estaria la situació de la pandèmia i les restriccions vigents. I per prudència, ja que és molt difícil controlar que es respecti la distància en aquest tipus d’aglomeracions. D’altra banda, costava trobar materials i teles, i no teníem prou temps d’organitzar-nos. Normalment, comencem a treballar vuit mesos abans del Carnaval!”.

El que no se suspèn, és l’esperit del Carnaval! Des de l’Ajuntament de Cunit s’ha preparat una petita programació d’actes per tal que la gresca hi sigui present. El dissabte 26 de febrer, ka música i l’animació infantil sortiran al carrer. A més, s’hi faran tallers i animació familiar, i pels carrers del Nucli Antic s’hi passejarà el Rei Carnestoltes. El dia 27, a la pista coberta de l’escola Pompeu Fabra hi haurà una Festa infantil amb confeti, animació infantil i berenar popular.

Com ja es va fer l’any passat,  des de la Coordinadora de Carrosses i Comparses del Carnaval de Cunit convoquen un Concurs de Balcons amb motius carnavalescs. “Volem que el poble llueixi bonic i festiu, amb colors i adorns i banderoles!“, explica la Rocío Arteaga.  El dissabte de Carnaval, a la plaça del Casal hi tindrà lloc una Desfilada de disfresses, amb vestits que les colles cunitenques han portat en edicions anteriors del Carnaval.

 

Text: Cunit Informa

Fotos: Cedides

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content