Dimarts 16 de juliol de 2024

Teatre, mitologia i vi, aquest novembre a la Biblioteca de Cunit

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

La Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit ha presentat la programació per a la temporada de tardor. L’equipament continua sent referent cultural al municipi, tant per a públic infantil com amb activitats adreçades a públic adult. Una de les propostes que destaquen d’aquesta programació és la iniciativa Biblioteques amb DO, que durant el mes de novembre se centra en el Penedès!

Des de fa nou edicions, el Servei de Biblioteques de la Generalitat organitza Biblioteques amb DO, un projecte que de forma itinerant, proposa un maridatge entre la literatura i el vi del territori, fomentant la difusió del vi a través de les diverses expressions culturals. La BMMM de Cunit ha participat en pràcticament totes les edicions i enguany s’hi suma una vegada més.

Una de les activitats que se celebraran a Cunit dins d’aquesta programació és l’espectacle Dionís Nu, que tindrà com a escenari la Biblioteca. Serà dijous 18 de novembre al vespre i cal inscripció prèvia. Es tracta d’una peça teatral, interpretada per l’actor Pep Muñoz, on es parla de la vida Dionís, Déu del vi segons la mitologia grega (en la romana, el déu del vi és Bacus). Bé, Dionís no és només la deïtat del vi, sinó també de la gresca, dels vicis i dels excessos!

A través d’acompanyament audiovisual, l’obra fa un repàs per les manifestacions culturals i gastronòmiques que fan que el vi i la vinya tinguin tanta presència en el nostre territori, ja des de l’època clàssica. El monòleg de Dionís anirà acompanyat d’un tast de vi a càrrec del Celler Augustus, del Vendrell.

D’altra banda, durant tot el mes de novembre s’exposarà a la biblioteca una selecció bibliogràfica de llibres relacionats amb el món de les lletres i el vi. Acosteu-vos-hi per fer més intensa l’experiència!


DO a la biblioteca de Cunit

La BMMM participa en aquesta iniciativa des de l’any 2014. Per la biblioteca hi han passat tasts i maridatges, concerts, clubs de lectura, exposicions, visites guiades per cellers i vinyes, presentacions de llibres, conta-contes i conferències. Una gran varietat de formats per abordar la importància del vi i la vinya com a expressió cultural del territori del Penedès!

 

Text: Ajuntament de Cunit
Fotos: Cedides

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Ves al contingut