Dissabte 22 de juny de 2024

Servei d’inserció laboral de persones amb discapacitat de Cunit

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

L’Ajuntament de Cunit i la Fundació Santa Teresa col.laboren des del 29 de març de 2019 en el desenvolupament d’actuacions de suport a la integració laboral de persones amb discapacitat i/o transtorn mental de Cunit.

L’objectiu és millorar les oportunitats d’ocupació de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental de la comarca de Cunit, garantint una atenció especialitzada en el seu procés d’integració laboral a altres empreses o administracions.

En el marc d’aquesta col.laboració es duran a terme diferents accions conjuntament en benefici d’aquest col.lectiu, fonamentalment en tres àmbits: orientació i recerca de feina, intermediació amb les empreses i formació.

Segons dades de la pròpia Fundació, fins a la data actual, s’estan atenent 15 persones amb discapacitat legalment reconeguda. També s’ha realitzat una feina de prospecció en 11 empreses del territori, majoritàriament de Cunit, gràcies a la qual s’han aconseguit 4 insercions laborals.

El perfil de les persones ateses és divers, tant pel que fa a l’edat (el 18,75% són persones entre 16 i 29 anys, el 43,75% són persones entre 30 i 45 anys, el 37,50% són persones entre 45 i 60 anys), com al sexe (el 56,25% de les persones ateses són dones i el 43,75% són homes).

“Vull donar les gràcies a l’equip de la Fundació Santa Teresa i al SOM Cunit per la tasca realitzada, i molt especialment a les empreses participants del projecte perquè demostren la seva qualitat humana. Aprofito per encoratjar a les persones amb discapacitat del municipi que encara no formen part del servei a que s’apropin al SOM per conèixer-lo i fer-ne ús, i a les empreses del municipi a seguir col.laborant amb nosaltres en benefici d’aquest col.lectiu, que té especials dificultats per a la seva inserció laboral“. Regidora de Formació i Ocupació, Montse Cámara.

Si esteu interessats en el servei cliqueu aquí. 

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a través dels canals habituals.

Equip SOM Cunit

 

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content