Dimarts 16 de juliol de 2024

El govern aposta per un nou sistema d’eliminació d’herbes sense utilitzar herbicides

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

L’ajuntament de Cunit ha iniciat la tramitació per a l’adquisició d’un nou aparell per a la eliminació de les herbes a la via pública. Es tracta d’una màquina que genera vapor a 200º  i que substituirà la utilització de productes químics.

El govern cunitenc ha buscat alternatives al sistema actual d’eliminació de les herbes que apareixen a la via pública, i l’ha trobat en aquesta màquina que les elimina mitjançant un xoc tèrmic, que és respectuós amb el medi ambient.

El regidor de Medi Ambient, Jose Manuel Cabada, explica que “abans d’iniciar la compra de la màquina, hem estat presents a les demostracions del seu funcionament. Si bé és cert que els efectes no són immediats, el resultat és molt satisfactori. D’aquesta manera, hem trobat una alternativa respectuosa amb el medi ambient i no fer ús d’herbicides químics. Es tracta un sistema que utilitza aigua a elevada temperatura sobre les herbes“.

La màquina té altres aplicacions com la eliminació de graffitis i d’altres taques difícils de netejar amb les eines habituals del servei de neteja viària.

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Ves al contingut