Dijous 23 de maig de 2024

Pau García i l’Skating Cunit, presents al mundial de patinatge artístic del Paraguai!

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

El patinatge cunitenc segueix lluint a les competicions internacionals! Fa poques setmanes, Pau García es va proclamar campió d’Europa sènior de Patinatge Artístic, i només uns mesos enrere, companys de l’Artístic Skating MR de Cunit van aconseguir la medalla d’or en el seu primer torneig europeu amb el club.

El Pau García va començar a patinar quan tenia set anys a Parets del Vallès, on va conèixer l’entrenador Òscar Molins i van començar a rodar junts. Des de fa tot just un any, exhibeixen el nom Club Artístic Skating Cunit en campionats internacionals. Una de les darreres ocasions ha estat el Campionat europeu de patinatge artístic, celebrat a principis de setembre a Riccione (Itàlia), on Pau García es va proclamar Campió sènior amb una puntuació rècord (269,77).

Ara, la propera cita és el Mundial de Patinatge Artístic de Paraguai, que comença aquest 29 de setembre. El Pau hi competirà en la categoria sènior, individual masculina. Al campionat, que es farà Asunción, també  hi estan convocats els companys del club Sergio Canales, Ot Dalmau, David Canyet i Arnau Albiol, que competeixen en format quartet. Molta sort, Artístic Skating!

Amb un palmarès que és impressionant ja des de fa temps, continua sent remarcable aconseguir aquest resultat i el títol en el seu primer any a la categoria sènior. El patinador de l’equip cunitenc es dedica plenament al patinatge i diàriament entrena i fa sessions de preparació.

 

Ganes de patinar

Podria ser a causa dels bons resultats del club cunitenc que moltes famílies s’han interessat en el patinatge artístic. El Pau García assegura que, poc més d’un any després de l’obertura del club, l’acollida segueix sent molt bona i anima a la ciutadania a engrescar-se i a provar el patinatge artístic.

 

Text: Ajuntament de Cunit
Fotos: Cedides

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content