Divendres 24 de maig de 2024

Arriba a Cunit la ‘màgia de palau’ de La Clandestina!

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

La programació Obrim el teló, al Teatre Municipal de Cunit, continua oferint espectacles ben interessants. El dissabte 19 de febrer és el torn de La clandestinade la companyia Magia BCN. Es tracta d’una experiència escènica única, que fusiona màgia, il·lusionisme, música i molt més. Les entrades ja es poden adquirir al Casal Municial.

Aquest mes de febrer arriba al teatre de Cunit un dels espectacles de màgia més ben valorats i que ha venut més entrades a Atrápalo.com, des de l’any 2020. “Bé, més que un espectacle, és una experiència!“, afirma Luko Corleone, director de la companyia Magia BCN i mentalista del xou La Clandestina, “submergim a la gent en un món d’emocions”.

El que podrem veure a l’escenari del Casal Municipal és una  adaptació en gran format del que solen ser les sessions de màgia de La Clandestina: “Normalment, el fem en llocs secrets i per a un públic molt reduït, de trenta-cinc persones. Es compren les entrades a cegues i uns dies abans s’informa el públic de la localització exacta on tindrà lloc”. Tant pot ser la part de darrere d’una biblioteca de novel·la negra de Barcelona com l’interior d’una botiga de roba de Cunit.

Qui primer ens rep és Ulisses, mestre de cerimònies de l’espectacle i cantant d’òpera baríton. L’acompanyen a escena Luko Corleone i Gisell, maga de prop, i primera dona en guanyar el Premi Nacional de Màgia, l’any 2017. A partir d’aquí, pot passar de tot!

Malgrat que es tracta d’un espectacle guionitzat, La Clandestina busca recuperar les sessions de “màgia de palau”, trobades de sobretaula per a grups reduïts, que es caracteritzaven per la improvisació i la màgia de proximitat. “Volem trencar amb la fredor d’un gran teatre, en què la major del públic està massa apartat de nosaltres. Ens agrada tenir-vos a prop“.

Si voleu saber més de la companyia i de l’espectacle, podeu consultar el perfil d’Instagram de Magia BCN.

 

Text: Cunit Informa

Fotos: Cedides

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content