Dissabte 22 de juny de 2024

Entren en vigor les noves mesures pels propers 15 dies

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Amb l’entrada en vigor de les noves mesures pautades per la Generalitat de Catalunya, aquesta matinada, i la seva publicació al DOGC, i pendents de la valoració judicial, l’Ajuntament de Cunit ha valorat les afectacions al municipi:

 • TANCAMENT de les pistes poliesportives (skate, pistes de petanca, pistes de volei platja..) i zones de màquines de gimnàstica a l’aire lliure en TOT el municipi. Són espais no supervisats i per tant procedeix el seu tancament.
 • Les instal·lacions i els equipaments esportius es poden utilitzar sempre que es garanteixi no superar el 50% de l’aforament, que hi hagi control d’accés i compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT.
 • S’estableix l’ajornament de totes les competicions esportives previstes de ser realitzades a Catalunya durant el període de vigència d’aquesta Resolució, a excepció de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals.
 • ES MANTENEN les següents activitats sempre complint els Plans Sectorials del PROCICAT i les mesures sanitàries i aforaments d’obligat compliment:
  • Activitats, tallers als Centres Cívics.
  • Activitats, tallers al Casal de la Gent Gran.
  • Activitats, tallers, a l’Espai Jove.
  • Activitats Biblioteca Marta Mata.
 • CEM ELS JONCS: es mantenen les activitats, cursos de natació com fins ara, complint l’aforament del 50% de la seva capacitat.
 • MERCAT AMBULANT MUNICIPAL: aforament al 30%.
 • ACTIVITATS DOCENTS, es mantenen com fins ara: CFA DOLORS PAUL, LLAR INFANTS El Trenet.

L’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, s’ha manifestat arran de les darreres mesures restrictives: “estem davant de moments complicats, no hem d’oblidar que el virus no ha marxat en els darrers mesos, i que ara mateix, les previsions sanitàries ens fan ser encara molt més curosos i pensar i continuar prioritzant la salut. Tenim per endavant dues setmanes en les que veurem restaurants i bars tancants a Cunit, centres d’estètica, i d’altres instal·lacions municipals, amb l’objectiu d’evitar contactes personals“. L’alcaldessa ha avançat que “conscients d’aquesta crítica situació de nou pel sector del petit empresari i del comerciant de proximitat, l’Ajuntament de Cunit continua estant al seu costat i al costat de tota la població”. 

L’ajuntament de Cunit demana respectar les noves restriccions i que es faci un ús responsable dels serveis municipals.

Preguntes freqüents de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

L’entrada Entren en vigor les noves mesures pels propers 15 dies ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content