Dimarts 16 de juliol de 2024

Obert el termini per sol·licitar – Ajuts extraordinaris per al manteniment de l’ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

S’ha obert el termini per sol·licitar l’Ajut extraordinari per al manteniment de l’ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes.

El termini de presentació de sol·licituds és del 31 de juliol de 2020 i al 30 de setembre de 2020, ambdós inclosos.

L’enllaç al tràmit per sol·licitar l’ajut el podeu trobar a l’adreça http://web.gencat.cat/ca/tramits, concretament buscant el tràmit Programa d’Incentius al manteniment de la contractació en microempreses i persones treballadores autònomes en el cercador de Tràmits Gencat.

L’objecte d’aquest ajut és el manteniment de l’ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes que tinguin fins a 10 persones treballadores a la seva plantilla i que hagin vist suspesa la seva activitat per raó de la declaració de l’estat d’alarma.

El compromís, entre d’altres, dels beneficiaris de l’ajut és mantenir el 100% de la plantilla que tenien en el moment en què es va declarar l’estat d’alarma i, com a mínim, durant els dotze mesos següents a l’atorgament de l’ajut.

L’import de la subvenció és un mòdul econòmic de 4.369,05 euros per persona treballadora de plantilla, per un màxim de tres unitats de mòdul (màxim 3 treballadors/es).

El procediment de concessió d’aquests ajuts és el de concurrència no competitiva, és a dir, les sol·licituds s’instruiran per ordre de presentació i fins a l’exhauriment del pressupost.

També us informem que, des de l’Àrea de Serveis a l’Empresa, s’ha elaborat una guia i un document de preguntes freqüents per tal d’ajudar-vos a resoldre qualsevol dubte que se us pugui plantejar.

Trobareu tota la informació relacionada amb aquest ajut al següent enllaç: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/article/Ajuts-a-microempreses-i-treballadors-autonoms#bloc7

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a serveisempresa.soc@gencat.cat.

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Ves al contingut