Divendres 24 de maig de 2024

Nou servei d’atenció telefònica gratuïta del SOC

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Ahir el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) va posar en marxa, un nou servei d’atenció telefònica gratuïta, a través del 900 800 046.

A través d’aquest servei es podrà donar resposta a preguntes de la ciutadania relacionades amb com donar d’alta una demanda d’ocupació, la Renda Garantida de Ciutadania i tràmits i/o consultes que normalment es realitzen des d’una Oficina de Treball.

La mesura forma part d’un pla més ampli per reforçar el dispositiu d’atenció a la ciutadania i garantir la resposta a les consultes i gestions, un servei que s’ha vist alterat per l’alarma sanitària provocada per la Covid-19, ja que les mesures sanitàries per evitar l’extensió del virus han obligat a tancar al públic les Oficines de Treball i a minimitzar els efectius que hi treballen a porta tancada.

Per accedir a aquest servei les persones usuàries hauran de trucar al telèfon gratuït 900 800 046. Un missatge enregistrat els demanarà el seu codi postal i, posteriorment, si la consulta té a veure amb la inscripció com a demandant d’ocupació o amb altres consultes o tràmits, en funció de la tipologia de la pregunta es respondrà directament o es derivarà a un altra dispositiu.

L’horari d’atenció telefònica serà de dilluns a divendres de 8h a 14h.

Pots consultar més informació en el següent enllaç.

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content