Divendres 24 de maig de 2024

La Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cunit millora l’accessibilitat i la comoditat dels seus serveis en línia

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

L’Ajuntament de Cunit té el plaer d’anunciar que la seva Seu Electrònica ha estat objecte d’importants millores per tal de proporcionar una experiència més accessible i còmoda per als seus usuaris. Amb aquesta renovació, els ciutadans de Cunit podran realitzar tràmits administratius de manera més àgil i eficient des dels seus telèfons mòbils i altres dispositius.

Una de les principals novetats és la millora de l’accessibilitat des dels telèfons mòbils, facilitant als usuaris la gestió dels seus tràmits des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. A més, s’ha afegit la funcionalitat de deixar tràmits a mig fer com a esborranys, permetent als ciutadans guardar el progrés dels seus tràmits i completar-los més endavant.

A través de la Seu Electrònica, els ciutadans de Cunit poden realitzar una àmplia gamma de tràmits, com ara la sol·licitud de volants i certificats d’empadronament i altres gestions administratives, sense necessitat de desplaçar-se físicament a les oficines municipals.

Per accedir a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cunit i gaudir d’aquestes noves funcionalitats, podeu visitar el següent enllaç: https://cunit.eadministracio.cat/.

El Regidor de Noves Tecnologies, David Marquínez, ha manifestat: “Estem molt satisfets de les millores realitzades a la nostra Seu Electrònica, les quals tenen com a objectiu principal facilitar la vida dels nostres ciutadans. Amb aquestes noves funcionalitats, volem oferir un servei molt més accessible i eficient, adaptat als últims canvis tecnològics i a les necessitats dels nostres ciutadans.”

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content