Dijous 23 de maig de 2024

Inscripcions obertes pel Mes del Xató 2020

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Durant tot el mes de febrer de 2020 es realitzarà la V edició del Mes del Xató al Penedès Marítim.

Aquesta proposta es una iniciativa de les regidories de Turisme de Cunit i Cubelles per promocionar el “Xató” com a producte típic de la gastronomia local, alhora de donar suport al sector de la restauració en temporada baixa, i potenciar la gastronomia com un dels actius turístics del Penedès Marítim.  A l’anterior  edició es van vendre més de 1.400 menús del xató durant els 28 dies que va durar la campanya, amb un impacte econòmic directe de més de 25.000 €. Per tant, els establiments de Cunit i  Cubelles que en vulguin formar part ja poden formalitzar les inscripcions per participar-hi. Enguany, s’espera superar la vintena d’establiments de restauració que hi participin.

La campanya manté els incentius de sortejos de sopars per a dues persones i per poder participar  s’ha d’anar a dos establiments i omplir els formularis que s’oferiran als locals . També,  tots els participants que degustin un menú del Mes del Xató al Penedès Marítim, rebran gratuïtament una entrada per a la visita de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 12 de desembre de 2019 a l’Oficina de Turisme de Cunit, o bé adreçant el formulari adjunt al correu electrònic, turisme@cunit.cat.

 

Instància Mes del Xató al PM 2020

 

 

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content