Dijous 23 de maig de 2024

Fem Sant Jordi!

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

L’Ajuntament de Cunit vol que la diada de Sant Jordi continuï present tot i el confinament a les llars dels cunitencs i cunitenques i les limitacions que està comportant en la vida diària de la ciutadania.

Els dies van passant i hi ha dates especials que, en circumstàncies normals, són veritables festes. Aquest és el cas de la diada de Sant Jordi, cada 23 d’abril, els llibres i les roses omplen els carrers de les ciutats i pobles, i arriben a les cases amb els millors desitjos.

Demà és 23 d’abril, és Sant Jordi i l’Ajuntament de Cunit vol animar a la població en aquests moments complicats.

Per això, es vol tirar endavant una iniciativa molt innovadora. Des de la web de l’Ajuntament de Cunit , es felicitarà la diada amb una portada especial. I des de la mateixa portada saltarà una imatge que si es clica pemetrà regalar una Rosa i un Llibre a qui es vulgui, de forma virtual.

Només caldrà omplir un formulari molt curt i el nom de la persona a qui es vol regalar la rosa o el llibre. Si vol enviar les dues coses caldrà que hi entri dos cops. El llibre escollit és La Història del Carnaval de Cunit, una publicació propietat de l’Ajuntament de Cunit, que es va editar l’any 2017.

La persona destinatària rebrà un mail amb el contingut.

També pots enviar el teu regal fen clic aquí

#cunitfasantjordi

L’entrada Fem Sant Jordi! ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content