Dimarts 16 de juliol de 2024

Fase de selecció de 4 contractacions – Joves en pràctiques 2019

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

El passat 9 d’octubre de 2019 l’Ajuntament de Cunit va rebre la resolució favorable de la subvenció Joves en Pràctiques 2019, d’acord amb el criteris Resolució TSF/1844/2019, de 20 de juny,per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya (SOC – JENP) (ref. BDNS 465039).

Els criteris establerts  a la normativa per participar són els següents:

 • Persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya,
 • Persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya,
 • No haver participat en les convocatòries dels anys 2017 i 2018.
 • Acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat.

Els perfils professionals presentats per Cunit són els següents:

PROJECTE 1: DESENVOLUPAMENT ANÀLISI ESTRATÈGIC URBANISME

 • Titulacions: Llicenciatura o Grau en arquitectura o arquitecte tècnic
 • Àrea/Departament d’adscripció: l’Àrea de territori, dintre de la Regidoria d’Urbanisme.

PROJECTE 2: CATALOGACIÓ I INVENTARI DE DOCUMENTACIÓ HISTÒRICA

 • Titulacions: Grau o equivalent en història, història de l’art, turisme, geografia, arqueologia.
 • Àrea/Departament d’adscripció: Regidoria de Turisme i Patrimoni

PROJECTE 3: ASSESSORIA ENERGÈTICA

 • Titulacions: Enginyeria Tècnica – Enginyeria Superior – Arquitectura Superior – Arquitectura Tècnica – Graus en Enginyeria i Arquitectura – Llicenciatura o grau en Ciències Ambientals – Cicle(s) Formatiu(s) de la Família Professional Energia i aigua – Grau Superior: Eficiència energètica i energia solar tèrmica Certificat de Professionalitat de la Família Energia i Aigua: Eficiència energètica d’edificis (Nivell 3) – Certificat de Professionalitat de la Família Energia i Aigua: Gestió de l’ús eficient de l’aigua (Nivell 3).
 • Àrea/Departament d’adscripció: Regidoria de serveis socials

PROJECTE 4: DINAMITZACIÓ DELS CENTRES CÍVICS

 • Titulacions: Dinamitzador Socio-Cultural ( Grau Superior)- Grau mig  o superior de Serveis a la Comunitat- Cicle(s) Formatiu(s) de la Família Professional Serveis socioculturals i a la comunitat- Certificat(s) de Professionalitat de la Família Serveis Socioculturals i a la comunitat- En cas de no trobar els dos perfils anteriors, podria ser una persona amb la titulació d’humanitats o equivalent amb el títol de monitor de lleure ò director de lleure.
 • Àrea/Departament d’adscripció: Serveis a la comunitat – Centres Cívics.

Les persones interessades en presentar la seva candidatura s’han d’adreçar el més aviat possible a l’Oficina de Treball de la Generalitat que els hi pertoqui per domicili i manifestar el seu interès. La contractació ha d’iniciar, segons la normativa, com a màxim el proper 31 d’octubre de 2019.

Pel que fa al procés de selecció,  el SOC facilitarà els candidats/es a l’ajuntament, comprovant que compleixen els requisits de la convocatòria. I l’ajuntament, per la seva part, farà la selecció definitiva basant-se en uns criteris objectius que estan recollits al criteris de selecció aprovats per decret i adjunts a la noticia. 

L’Ajuntament de Cunit rep aquesta subvenció cofinançada pel SOC de la Generalitat de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal i pel Fons Social Europeu dins de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil que porta per lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

 

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Ves al contingut