Dijous 23 de maig de 2024

El govern cunitenc vol solucions immediates per la C31

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Un nou incident ha tingut lloc aquest matí en un dels punts de la C31 al seu pas per Cunit. Aquest se suma als que han tingut lloc en els darrers mesos i anys, i que van portar a buscar solucions a una via per la qual passen entre 17.000 i 20.000 vehicles diaris.

Davant d’aquesta situació, l’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, en representació del govern, alça la veu un cop més per demanar a la Generalitat de Catalunya “que tiri endavant el projecte que està aprovat des de l’any 2017. Fa més de 3 anys que venim escoltant que tenen la solució per a pacificar aquesta via, però no s’ha tirat endavant”.

L’alcaldessa Dolors Carreras i Jaume Casañas, primer tinent d’alcalde, van visitar la Direcció General de Carreteres només formar govern a Cunit per a interessar-se per aquest projecte. Des d’aleshores, l’Ajuntament no ha tingut cap resposta ni cap comunicació que hagi variat la situació.

Es recorda que el Consistori va acordar amb la Generalitat al 2017, fer unes actuacions de millora de l’enllumenat i de la senyalització dels passos de vianants, actuacions que es van dur a terme; però que havien de ser pararel·les al procés d’execució del projecte global.

El proper dimecres 15 de gener es celebrarà una reunió del Pacte del Penedès Marítim en la qual es reclamaran millores en aquest sentit.

 

El projecte també destaca tres actuacions més localitzades per a millorar la seguretat i facilitar la canalització del trànsit i del pas de vianants. Així, es preveu construir una nova rotonda al carrer Montblanc i millorar els encreuaments de la C-31 amb els carrers de l’Ebre i de les Sorres i amb el carrer de les Figueres i l’avinguda Diagonal.

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content