Dijous 23 de maig de 2024

El #FESHUMOR escalfa motors de cara a la seva setena edició

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
  • Del 4 al 7 d’agost, la plaça Jaume Vidal acollirà fins a 6 propostes d’humor.
  • L’edició anterior, fins a 1.400 persones van gaudir dels diferents shows del festival.

Cunit tornarà a ser l’epicentre de l’humor del Penedès aquest mes d’agost amb la setena edició del #Feshumor. El festival que, després de la pandèmia, ha tornat amb més força –amb 1.400 assistents l’edició 2021–, se celebrarà enguany del 4 al 7 d’agost a la plaça Jaume Vidal del municipi del Baix Penedès.
La nova edició comptarà amb la presència d’alguns dels monologuistes més reconeguts del panorama català com Quim Masferrer amb ‘Bona Gent’ o Marc Sarrats amb ‘Alta Flipamenta’, a més d’una edició especial del micro obert RLol Sud, encapçalat per Gemma Ortís, que comptarà amb humoristes com Elefantana, Ferran Aixalà, Raventós o Lou Bayonas.

Patricia Espejo serà, en aquesta setena edició, la monologuista del panorama nacional, que visiti el festival de l’humor del Penedès. Una còmica que destaca per la seva naturalitat, espontaneïtat i pel seu amor cap a l’humor absurd.

Una setena edició en què seguirà tenint cabuda la improvisació, de la mà d’Improacatomba, que repeteixen al cartell del #Feshumor, una edició més. A banda, els fans d’Eugenio tindran l’oportunitat de rememorar l’humor d’un dels pares de la comèdia de casa nostra amb ‘Tributo al Genio’.

Com ja va succeir en l’anterior edició, el públic assistent haurà de reservar les entrades a través del web d’entradium. Les localitats són limitades, però el públic que no tingui entrada, podrà apropar-se al recinte i fer cua per intentar aconseguir una localitat abans
dels shows.

Gala d’obertura amb RLol Sud: Ferran Aixalà, Elefantana, Raventós, Lou Bayonas
https://entradium.com/es/events/feshumor-22-cunit-gala-d-obertura-amb-rlol-sud

Impro Acatomba
https://entradium.com/es/events/feshumor-22-cunit-impro-acatomba

Patricia Espejo
https://entradium.com/es/events/feshumor-22-cunit-patricia-espejo

Tributo al Genio
https://entradium.com/es/events/feshumor-22-cunit-tributo-al-genio

Marc Sarrats amb ‘Alta Flipamenta’
https://entradium.com/es/events/feshumor-22-cunit-marc-sarrats-amb-alta-flipamenta

Quim Masferrer amb ‘Bona Gent’
https://entradium.com/es/events/feshumor-22-cunit-quim-masferrer-amb-bona-gent

La setena edició del #Feshumor l’organitza, un any més, l’Ajuntament de Cunit, amb la col·laboració de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Cunit, el Consell Comarcal del Baix Penedès i Penedès Turisme. Tot plegat, amb la direcció artística de l’humorista cunitenc
Guillem Estadella.

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content