Dimarts 16 de juliol de 2024

Cunit aprofita el confinament per formar-se on line

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

La formació on line, una bona alternativa

Aquesta setmana han començat amb un gran èxit de participació les següents formacions: Manipulador d’aliments, ACTIC nivell mitjà, Monitor de menjador, Comerç electrònic i botiga virtual i Marca la diferència: la gestió emocional en l’entorn laboral. Totes elles són formacions on line, en diferents formats, e-learning i Webinar.

Aquestes formacions estan subvencionades per l’Ajuntament de Cunit i s’adrecen prioritàriament a persones a l’atur i persones treballadores per compte propi (autònoms) residents a Cunit.

Des del SOM volem posar en valor l’esforç dels ciutadans i ciutadanes de Cunit que han decidit realitzar aquestes formacions, tenint en compte les circumstàncies tant complicades que estem vivint arrel de la pandèmia del Covid-19 i la declaració de l’estat d’alerta. La millora de l’ocupabilitat mitjançant la formació està demostrat que és sempre una bona opció, i contribueix sens dubte a la inserció laboral a mig i llarg termini. 

Aprofitem també per recordar-vos que encara està obert el termini d’inscripcions de Finances per a no financers i que en breu oferirem noves formacions que esperem siguin del vostre interés. 

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Ves al contingut