Dimarts 16 de juliol de 2024

Continuen les tasques de neteja a les platges

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Un cop passat ja el temporal i amb els treballs de neteja de la zona litoral encetats, l’Ajuntament continua amb el Pla de neteja de les platges activat.

A determinats llocs de la platja es poden observar unes algues abundants, es tracta d’un tipus de planta anomenada Cymodocea que, segons el GEPEC, la seva presència és molt important per a la conservació de les dunes i ajuda en la seva biodiversitat.

Seguint aquestes instruccions, l’Ajuntament no ha tocat aquest tipus de plantes, tal i com indica el regidor de Medi Ambient i Platges, José Manuel Cabada: “Seguim amb el pla de recuperació de les platges, el GEPEC ens ha informat que aquest tipus d’alga ajuda al manteniment de la sorra, per la qual cosa no la retirarem”.

Convocatòria per netejar les platges

En relació a les iniciatives ciutadanes per anar a netejar la platja, l’Ajuntament agraeix la voluntat popular i informa que un cop es donin per finalitzades les tasques municipals, es convocarà una trobada o vàries si és el cas, per tal de fer una recollida de residus i plàstics a la platja tal i com es va fer a finals d’agost.

De la qual cosa s’informarà oportunament així com del lloc de convocatòria.

 

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Ves al contingut