Dissabte 22 de juny de 2024

Celebració del Dia internacional de la infància a la Llar d’Infants El Trenet

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

El passat dia 20 de novembre es va celebrar a la Llar d’Infants El Trenet el Dia internacional de la infància, amb la col·laboració d’una de les famílies del centre que va oferir un concert adreçat als infants per matí i a les famílies, infants i educadores per la tarda. Les famílies també van poder gaudir d’un espectacle de titelles que van organitzar les educadores de la llar.

L’acte va concloure amb un berenar conjunt. Amb motiu del Dia internacional de la infància les famílies del centre han col·laborat amb la Fundació Glorr, en la donació de roba i joguines.

La Llar d’Infants El Trenet dóna molta importància a l’organització dels espais per crear vincles entre famílies, infants i educadores amb la finalitat de facilitar el desenvolupament integral dels nens i nenes i l’acte del dia 20 de novembre s’emmarca dins d’aquesta iniciativa.

En aquest acte, la regidora d’Educació, Yolanda Sánchez, va obsequiar la directora de la Llar d’Infants municipal El Trenet amb el llibre de Joan Turu “Drets i deures dels nens”, obsequi que també farà arribar a les directores de les escoles d’infantil i primària del municipi.

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content