Dijous 23 de maig de 2024

S’instal·len noves jardineres al centre del municipi

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email

Aquest matí, han començat les tasques d’instal·lació d’un total de 6 Jardineres d’ 1m cúbic cadascuna, fetes amb material reciclat i que s’han situat en les principals cruïlles del centre comercial de Cunit.

Aquestes jardineres complementen les actuals i fan de tancament dels principals carrers comercials com per exemple Francesc Macià, Ramon Casas, Puig i Cadafalch i Empar Nadal. En cadascuna d’elles s’han plantat ciclàmens i ficus.

La regidora de Comerç, Beatriz Luque, explica que ‘L’Ajuntament ha fet una aposta per l’entorn del nucli antic de Cunit, esperem que juntament amb els veïns i els establiments comercials, seguim fent esforços per mantenir el nou mobiliari i que el centre sigui cada cop més atractiu per on passejar i comprar“.

Les actuals jardineres que es trobaven en pitjor estat s’han traslladat al CC Cal Cego on es restauraran i se’ls donarà ús en algun altre punt del municipi. Tanmateix, els margallons que s’han tret de les jardineres malmeses, s’han plantat en altres llocs com la rotonda nova d’accés a Jardins, la rotonda d’entrada a Cunit per Segur de Calafell, la zona verda de l’escola Pompeu Fabra, i una zona verda a l’Av Can Nicolau.

En una segona fase, l’ajuntament de Cunit instal·larà un total de 22 jardineres més, però en aquesta ocasió seran ‘flotants’ també en el centre de la població.

 

 

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
Skip to content